Biler på motorvejen

Ferie tips, old school gadgets hjælper med kommunikationen på ferien.

Nå den står på ferie, kan det være super hyggeligt at være flere som følge ad, men det kan være svært at holde kommunikationen når man køre 130 af motorvejen.. 🙂

Især hvis man er på vej ned igennem europa eller op af sneklædte bjerge kan det knibe med mobildækningen, eller måske har ikke alle åben for samtaler i udlandet når man er på ferie,  men også bare det at man ikke har en hånd fri til at besvare telefonen imens man kører.

Derfor har jeg til vores sidste samkørsels ferie i familien købe noget som oldschool som Walkie Talkies til alle bilerne.

Det er super nemt at holde kontakten imellem bilerne når vi er på vej på motorvejen, men bestemt også nemt at bruge dem når vi er på stedet og f.eks. er på shopping i en større by hvor vi ikke alle går sammen.

Tag f.eks. FLOUREON Walkie Talkies som kan købes på Amazon i pakker af 2 eller 4, til en pris på 120 kr for 2 stk, eller 188 kr for 4 stk. De er super nemme at bruge og rækker 3km i åbent tæring.

Walkie Talkier kan være gode på ferie

På den måde er det slut med at rode med mobilen eller vente på der bliver holdt ind til siden inden man kan give de andre besked: “Vi har en der skal tisse, så vi skal lige stoppe ind til siden”, eller, “Vi skal af ved næste afkørsel”.

For dem af jer der ikke kan huske det, så er Walkie Talkieerne gode da man har “push to talk”, som gør man bare kan holde en knap inde for at snakke, samt at så snart en snakker høres det med det samme i de andre, og så hjælper det på ferie budget at det ikke koster noget at snakke sammen påWalkie Talkier 🙂

Selv om jeg har et hjerte der banker for det nyste nye når det kommer til gear og gadgets er Walkie Talkieerne for mig et glædeligt gensyn, og ungerne elsker det 🙂 Så når de første sæt batterier er brugt op, bliver far nød til at sætte begrænsning på brugen, men ellers er det en super ting af have med i bilen på turen.

Her til slut, lige et lille tip, husk at sikkerhedskopiere din telefon, så du altid kan få dine ting igen hvis uheldet nu er ude når du er på ferie. 🙂

About the author

Lasse

Jeg er pt 36 år og far til 2 dejlige unger på 3 og 7 år. Når tiden er til det laver jeg Podcasten Smartfar, som du kan finde seneste udgave af her på sitet.

Der ud over blogger jeg lidt omkring alle de ting jeg roder med og tester af sjove gadgets, dimser og teknologier.

View all posts