Find dine glemte eller stjålne ting nemt og smart

Jeg tror vi alle har stået i den situation at glemmer sin taske, nøgler, pengepung eller andet, når vi er kommet ud af døren. Det er møgirriterende og overraskende nok er der også dimser og gadgets som kan hjælpe og det er her TrackR kommer ind i billedet 🙂

4 TrackR enheder

Mød TrackR

Enheden er en lille ting på størrelse med 5 krone ( måske lidt større ). En lille enhed som forbinder til din telefon via Bluetooth LE, som via din telefon gemmer hvor det sidst blev set og om den er inden for rækkevidde af din telefon.

Det betyder at har du det sat fast til dine nøgler vil du få en alarm på din telefon hvis dine nøgler kommer udenfor rækkevidde af din telefon, så er det slut med at glemmer nøglerne når du skal afsted på en travl morgen.

TrackR kan også bruges den anden vej, så du får en alarm hvis din telefon er den som bliver glemt. Du har også mulighed for at trykke på en knap på enheden så din telefon ringer, hvis du ikke kan finde din telefon.

TrackR kort

Er over hele verden

Men det stopper faktisk ikke her, du vil også kunne bruge TrackR på din cykel, bil eller andet som en tyv kunne finde på at stjæle. Det er nemlig sådan at alle der har en TrackR er med til at hjælpe hinanden med at finde enheder som er meldt savnet. Når din mobil kommer i nærheden af en enhed som er meldt savnet vil din telefon automatisk registrere den og sende en besked igennem TrackR’s netværk til den person som er ejer at den savnet enhed.

Med over 4.5mio enheder i hele verden, vil der være en stor sansynlighed for, at bliver din cykel stjålet og efterladt i bunken af cykler ved den nærmeste station, vil en person med appen på sin telefon komme forbi og du vil få besked om hvor din cykel er.

Trackr Apps

TrackR er ret udbredt, både i Danmark og europa, men også resten af verden og skal du på ferie er der også stor sandsynlighed for at der er andre enheder der som kan hjælpe dig hvis uheldet er ude.  Appen virker både på iPhone og Android så de fleste kan være med. 🙂

Få en GRATIS 😉

Du kan læse mere om TrackR på deres hjemmeside, og du kan lige nu bestille en og få en med gratis.

Bestil en TrackR og få en ekstra med gratis

About the author

Lasse

Jeg er pt 36 år og far til 2 dejlige unger på 3 og 7 år. Når tiden er til det laver jeg Podcasten Smartfar, som du kan finde seneste udgave af her på sitet.

Der ud over blogger jeg lidt omkring alle de ting jeg roder med og tester af sjove gadgets, dimser og teknologier.

View all posts