Motorola Moto G 2015

Den første smartphone: Motorola Moto G

Jeg bliver tit spurgt hvilken smartphone der ville være den beste at give til ens børn når de skal igang med at have deres egen telefon.

Der er rigtig mange meninger om dette, hvornår børn er klar til det, hvor dyre telefoner det skal være o.s.v.

Jeg vil ikke her gå nærmere ind på det her da det er op til de enkelte forældre hvad de syntes er passende. Min grundregel er at hvis de ikke har brug for at ringe, f.eks. Hvis de aldrig er et sted uden andre voksne ( skole, SFO m.m. ) så behøves man ikke have en telefon endnu. Her med ikke sagt at de ikke måske allerede alligevel bruger en computer eller iPad.

Motorola Moto G 2015

Er man kommet frem til beslutningen om at en telefon er vejen frem er der en del muligheder man kan vælge. De kan overtage de voksnes gamle telefoner, man kan købe dem helt nye eller man kan vælge at købe brugte.

Min erfaring er dog at hvis man gerne vil give ungerne noget som virker, ikke er slidt og ikke koster alt for meget er der efter hånden kommet en række gode muligheder frem, specialt Andriode telefoner som ligger i omegnen af 1.000 til 1.500 som stadivæk er ganske udemærkede telefoner.

Du kan sagtens finde billigere telefoner, f.eks. Ved at købe dem med et abbonentet, eller ved at gå længere ned i prisklassen, men her ender man oftes op i telefoner som ikke virker godt eller som hurtigt må give efter.

Min anbefaling lige pt. Er Morotolas Moto G 2015 udgaven. Den kan fås fra ca 1.000 kr og har en ganske udemærked byggekvalitet og den er lavet så den sagtens kan bruges til Facebook, Twitter eller Instragram. 🙂

Det er selfølgelig ikke verdens beste kamera der er i, men mere end nok til f.eks. Facebook.

Telefonen er lavet robust og får på nettet mange roser med på vejen. Du kan endda skifte bagcover på telefonen, så man kan ændre udsenet og farver hvis man ønsker det.

Den har 4G, 13MP kamera og hukommelsen kan udvides med et SD kort, så der er plads til billeder, videoer, film og musik. Og ja, så kan den faktisk også tåle at blive tabt i vand.

Lad mig høre hvad du syntes, hvilken telefon ville du vælge hvis du skulle finde en første telefon til ungerne? Dyrt? Billigt? Brugt?

Du finder Motorola Moto G på Amazon, og du kan læse mere om telefonen her.

 

About the author

Lasse

Jeg er pt 36 år og far til 2 dejlige unger på 3 og 7 år. Når tiden er til det laver jeg Podcasten Smartfar, som du kan finde seneste udgave af her på sitet.

Der ud over blogger jeg lidt omkring alle de ting jeg roder med og tester af sjove gadgets, dimser og teknologier.

View all posts