Surface Book

Microsoft fikser endelig Surfaces “sleep Bug” med ny firmware

Det har været længe ventet, men nu skulle det endelig være klart. Microsoft sendte i går en firmwareopdatering ud til Surface Book og Surface Pro 4, som skulle få styr på en af de mange problemer som Microsofts nyeste enheder Surface Book og Surface Pro 4 har været plaget af.

Fejlen, som skulle bestå i at maskinerne enten ikke slukker når de sætte i dvale, eller tænder sig selv efter at have været sat i dvale. Så de f.eks. ville tænde i folks tasker og være brænd varm og i mange tilfælde være løbet tør for strøm når folk skulle bruge dem igen.

Fejlen som har været på Surface Book og Surface Pro 4 siden lanceringen, har været et ømt punkt for Microsoft og resulterede mange utilfredse kunder.

Opdateringen, som skulle være ude nu, tager et par minutter at installere. Microsoft anbefaler som altid at man sørge for at gemme alt arbejde før man opdatere maskinen.

Du kan læse mere på Microsofts Blog her

About the author

Lasse

Jeg er pt 36 år og far til 2 dejlige unger på 3 og 7 år. Når tiden er til det laver jeg Podcasten Smartfar, som du kan finde seneste udgave af her på sitet.

Der ud over blogger jeg lidt omkring alle de ting jeg roder med og tester af sjove gadgets, dimser og teknologier.

View all posts