Resistance Is Futile - Windows 10

PAS PÅ: Microsoft opdatere automatisk din pc til Windows 10

At Microsoft længe har gjort næsten at for at få folk til at opdatere deres maskiner til Windows 10 er vist ikke nogle hemmelighed. Men alligevel har Microsoft nu taget skridtet vider og nærmest tvunget brugere af f.eks. Windows 7 eller 8 til at blive opdateret til Windows 10.

Tilbage i septemter meddelte firmaet at man ville lægge Windows 10 ind som en “Anbefalet opdatering” i opdaterings funktionen i Windows 7 og 8. Det giver i sig selv mening da Microsoft med rette mener at Windows 10 er langt mere sikker og stabil end de efter hånden noget ældre Windows 7 og 8.

Windows 10

Problemet er bare at rigtig mange brugere er glade for Windows 7 og 8, eller ved at der vil være problemer med f.eks. drivere til deres maskeiner hvis de kommer over på Windows 10.

Men nu er Microsoft startet på at udrulle Windows 10 som en såkaldt “Anbefalet opdatering”, det betyder at har man sadt sin Windows 7 eller 8 op til at automatisk at instalere Anbefalet opdateringer vil man ved næste genstart blive mødt af Windows 10 installationen.

Det er muligt at undgå dette, ved at slå “Installer automatisk anbefalet opdateringer” fra, selv om dette ikke anbefales normalt da det sikre at ens maskine altid har de rettelser og sikkerheds opdateringer.

Har du oplevet at din maskine automatisk opdaterede til Windows 10? Har du et godt tip til hvad man kan gøre for at stoppe det? Lad os høre om dine erfaringer.

Du kan læse mere over på The Guardian.

About the author

Lasse

Jeg er pt 36 år og far til 2 dejlige unger på 3 og 7 år. Når tiden er til det laver jeg Podcasten Smartfar, som du kan finde seneste udgave af her på sitet.

Der ud over blogger jeg lidt omkring alle de ting jeg roder med og tester af sjove gadgets, dimser og teknologier.

View all posts