Smart ringeklokke med videoovervågning

Vores hjem er efterhånden blevet “smarte” på mange måder. Vi har højtalere der kan streame musik i hele huset, termostater der snakker sammen og ved hvornår du er hjemme. Men en af de ting som for langt det fleste af os ikke er kommet videre siden 80’erne er vores dørklokker, men det kan Ring fra Ring.com lave om på. Ring er en dørklokke med indbygget videokamera og trådløst internet, så den kan vise dig hvem der ringer på eller som er uden for.

Ring Video dørklokke

Hvad er det smarte så i at have en dør klokke der kan vise video af dem som ringer på? Jo ser du, langt de fleste indbrud begynder faktisk ved at tyven går rundt om huset og kigger og ser hvordan de skal gribe indbruddet an, mange gange ringer de også på døren for at se om der er nogle hjemme. Det er her Ring virkelig kan hjælpe. Ring har indbygget bevægelses sensor og kan opfange bevægelse og alarmere dig på din smartphone. Når en person ringer på vil du også kunne få en besked på din telefon.

Ring Video dørklokke

Når der er bevægelse eller en ringer på kan du via telefonen se live video af hvad der sker ved døren og endda snakke med dem som er ved døren. Det er specialt smart vis posten kommer med pakker når du ikke er hjemme og gerne vil have pakken stillet et bestem sted, eller hvis du er hjemme og gerne vil give indtrykket af du er hjemme, f.eks. Når du er på ferie.

Efter at have brugt Ring i en måneds tid, har jeg som far også oplevet at jeg ungerne bruger dørklokken til at ringe på og snakke med mig når de kommer hjem, de lærte hurtigt at far som regel svarer når de ringer på dørklokken også selv om ham er på arbejde 🙂

Hvis du samtidigt vælger at bruge Rings Cloud service som kan gemme optagelserne vil du faktisk have mulighed for at gå ind efterfølgende og se hvornår posten kom, eller hvornår det var ungerne kom hjem.

Ring kan køre pop batteri eller tilsluttes direkte til strøm hvis du allerede har en dørklokke som er tilsluttet strøm. Vælger man at bruge batteri, lover Ring imellem 6 til 12 måneders brug på en opladning. Lad mig med det samme lige sige at i starten holder den ikke lige så lang tid, da der jo er mange som lige skal prøve den 🙂

Dørklokken kan kobles sammen med en “chime” som er en klokke som man placere i en stikkontakt efter eget valg og som ringe sammen med telefonen når der ringes på.

Ring Video dørklokke - Chime

Ring har desuden et samarbejde med en masse partnere som gør det muligt at få ringeklokken til at arbejde sammen med f.eks. Smartlåse i døre, termostater m.m. Her på smart far giver vi ring 5/6 stjerner da vi er vilde med den men syntes prisen ligger i den dyre ende.

Ring Video dørklokke - Bevægessensor

Du kan købe ring hos Amazon

About the author

Lasse

Jeg er pt 36 år og far til 2 dejlige unger på 3 og 7 år. Når tiden er til det laver jeg Podcasten Smartfar, som du kan finde seneste udgave af her på sitet.

Der ud over blogger jeg lidt omkring alle de ting jeg roder med og tester af sjove gadgets, dimser og teknologier.

View all posts